Skip to main content

Stravování

Naše jídelna nabízí možnost veřejného stravování.

Zákazník si může vybrat mimo běžné, racionální  stravy též stravu podávanou při některých dietních omezeních.

91 Kč

Strava racionální

bez dietního omezení

95 Kč

Dieta diabetická

určené pro diabetiky

95 Kč

Dieta šetřící

pro klienty s onemocněním trávicího ústroj

95 Kč

Dieta bezlepková

určené pro klienty s nesnášenlivostí na lepek

Výdejní doba

Zákazník si může oběd vyzvednout do vlastních nádob v době od 11:00 do 11:30. Mimo tuto dobu nebude strava do vlastních čistých nádob vydána.

Zákazník také může využít naší nové jídelny, kde si pokrm může v klidu vychutnat v době od 11:30 do 13:00 v pracovní den. O víkendech a svátcích vydáváme pro veřejnost pouze do vlastních nádob. Nápoj 250 ml je součástí menu a vybírat můžete z aktuální nabídky dle ročního období – džus, chlazený džus, teplý čaj.

Přihlášení k odběru stravy

Každý zájemce se může přihlásit k odběru stravy u vedoucí stravovacího provozu (Kateřina Šilcová, DiS., silcova@nnpmt.cz, +420 725 880 075). Bude mu vystavena stravovací karta na jméno strávníka a založen účet strávníka. Vratná záloha na stravovací elektronickou kartu je 100,- Kč. Vklad kreditu na účet strávníka je možný pouze v hotovosti na pokladně stravovacího provozu, která je otevřena každé pracovní úterý a čtvrtek od 11:00 do 12:00 v prostorách jídelny.

Objednání stravy

Objednání stravy se provádí do 9:30 předchozího pracovního dne. Stravu je možno objednat na terminále v prostorách jídelny nebo přes webové stránky Nemocnice následné péče. Přístupové jméno a heslo Vám budou předány při vytvoření účtu strávníka. Stejným způsobem je možné stravu odhlásit.

Aktuální jídelní lístky jsou k dispozici v prostorách jídelny a na webu Nemocnice následné péče po přihlášení k účtu strávníka.

Objednat stravu

Nová moderní kuchyně

Pokrmy připravujeme v nové kuchyni vybavené moderními technologiemi pro přípravu kvalitní stravy a zachování biologické hodnoty potravin. Vaříme převážně moderní českou kuchyni bez přidaných chemických složek. Při výběru surovin dbáme na jejich kvalitu a šetrné zpracování. To vše společně s týmem profesionálních kuchařů zaručuje skvělý pokrm, na kterém si pochutná každý strávník.

V případě zájmu se obracejte na vedoucí stravovacího provozu

Kateřina Šilcová, DiS.

silcova@nnpmt.cz
+420 725 880 075